Önümüzdeki 2 Hafta İçinde Netflix'e Gelecek Olan Dizi-Filmler | 15 Ağustos 2019



Netflix, film-dizi yapımcılığı ve dağıtımı şirketidir.İşte bu iki hafta içinde Netflix'e gelecek olan yeni netflix dizi ve filmleri.

16 Ağustos

45rpm (Yeni dizi)
60'ların Madrid'inde yer alan bu İspanyol dizisi, bir yapımcı olan Guillermo Rojas  ve müzisyen olmak isteyen Robert birlikte rock 'n' roll odaklı bir plak şirketi kurarlar.

Better Than Us (Yeni Dizi)
Parçalanmanın eşiğinde olan bir aile , son teknoloji ürünü bir robot elde ederler.Ancak robotun peşinde bir şirket , cinayet masası dedektifleri ve teröristler vardır.Ayrıca dizi Rus yapımı olduğundan rusçadır.



Mindhunter (2. Sezon)
1970'lerin sonunda 2 FBI ajanı , cinayet psikolojisini araştırarak ve tamamıyla gerçek katillerle endişe verici bir yakınlık kurarak suç biliminde yeni ufuklar açarlar.

Altızlar (Film)
Bir baba adayı aslında altız olduğunu öğrendiğinde hiç tanımadığı ailesiyle tanışmak için çılgın bir yolculuğa çıkar.İşin ilginç yanı altı kardeşin hepsini Marlon Wayans isimli oyuncu canlandırıyor


Victim Number 8 (Yeni Dizi)

Bilbao'da yedi kişinin ölmesine sebep olan bombalı terör saldırısı, şüpheli bir cihatçının ve sevdiklerinin hayatlarını altüst ederken kimin doğru söylediğini bilmek mümkün değildir.


21 Ağustos

Amerikan Fabrikası (Belgesel)

Çinli bir şirketin Ohio'daki bir fabrikayı tekrar açmasıyla ümitler yeşerir.Ancak yaşanan kültür çatışması, bu Amerikan rüyasını sonlandırmak üzeredir.

Hyperdrive (Yeni Dizi)
Dünyanın farklı yerlerinden gelen elit sokak yarışçıları gelmiş geçmiş en büyük ve en çetin engelli parkurlarda süperşarjlı özel yapım arabalarının sınırlarını zorluyor 

22 Ağustos

Love Alarm (Yeni Dizi)
Yakınlarda ondan hoşlanan biri olduğunda kişiye bildiren bir uygulamanın olduğu bir dünyada Kim Jojo , kişisel sorunlarıyla başa çıkmaya çalışırken genç yaşta aşkı tadar.Ayrıca dizi Kore yapımıdır.

Rust Valley Restorers (Yeni Dizi)
Klasik araba koleksiyoncusu olan Mike Hall arkadaşı Avery Shoaf ve oğlu Connor Hall ile birlikte klasik arabaları restore edip kâr elde etme umuduyla ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.

Ölmek İçin 13 Sebep (3. Sezon)
Dizinin ilk sezonlarını izlemeyenler için spoiler vermek istemem bu yüzden diziye yeni başlayacaksanız devamını okumayın. 
Sırlar.Yalanlar.İntikam.Liberty Lisesinde herkesin saklayacak bir şeyi vardır ve gerçekler açığa çıkmak üzeredir.


27 Ağustos

Million Pound Menu (2. Sezon)
Yeni nesil restoran sahipleri, müşterilerini ve güçlü sezgilere sahip olan Birleşik Krallık yatırımcılarından oluşan jüriyi etkilemek için seyyar lokanta açma fırsatı yakalıyor.

29 Ağustos

Falling Inn Love (Film)
San Franciscolu bir yönetici Yeni Zelanda'da bir pansiyon kazanır ve bu rustik tesisi yakışıklı bir müteahhidin yardımıyla onarıp baştan yaratmak için şehir hayatına veda eder.

Kardec (Film)
19. yüzyıl Katolik  Fransası'nda bir profesör olan Leon Rivail katıldığı bir ruh çağırma seansının etkisiyle spiritüalizmi kurar ve yetkililerin hedefi haline gelir.

Workin' Moms (3. Sezon)
Doğum izni sona erdi ve artık işe geri dönme zamanı geldi.Bu dört anne; çocukları , patronları , aşk hayatları ve günümüz Toronto'sunun yaşantısıyla başa çıkmaya çalışır.



29 Ağustos

The A List (Yeni Dizi)
Bu sürükleyici ve doğaüstü dizide, evlerinden uzaktaki bir adadaki yatılı kampa katılan bir grup genç kendilerini aşk rekabet ve gizem dolu bir maceranın içinde buluyorlar.

The Dark Crystal: Age of Resistance (Yeni Dizi)

Güce aç krallar, Thra gezegenindeki hayatı sömürürken bir grup cesur Gelfling gezegenlerini kurtarmak ve karanlığa karşı mücadele etmek için beraber savaşırlar.


İngilizcenizi geliştirmek için ingilizce ile ilgili yazdığım bütün yazılara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sadece 3 Sorudan Oluşan Dünyanın En Kısa IQ Testine ulaşmak için ise buraya tıklayabilirsiniz


Yorum Gönder

0 Yorumlar