İnternetten En Kolay Şekilde Dolar Kazanma Yöntemi! İnternetten Para Kazanma



Merhabalar bugün sizlere internetten en kolay şekilde nasıl dolar kazanabileceğinizi anlatacağım.Bugün konuşacağımız web sitenin ismi Yandex Toloka.


Yandex Toloka Nedir?

Yandex Toloka, görev tamamlayarak internetten para kazanabileceğiniz bir hizmettir. Yandex Toloka ile para kazanma yöntemi hem web hem de mobil uygulama tabanlı kullanılabilir.


Yandex Toloka Nasıl Çalışır?

Kullanıcılarına daha doğru sonuçlar sunabilmek için arama sonuçlarında hataya yer bırakmamak için bu sistemi kullanan Yandex Toloka’da Türkçe seçeneği de mevcut. Siz de bu sisteme dahil olarak ve Yandex’in verdiği basit görevleri yerine getirerek dolar kazanabilirsiniz.


Yandex Toloka’da Nasıl Görevler Var?


Yandex tolokaya kayıt olurken size hangi dilleri bildiğinizi soruyor ve seçtiğiniz dillerden size görevler veriyor yani burada ne kadar fazla dil biliyorsanız o kadar avantajlısınız. Sadece türkçe biliyorsanız da en azından 2. dil olarak ingilizceyi seçmeniz size çok katkı sağlayacaktır zaten çok complex bir ingilizce kullanmıyorlar basit düzeyde bilseniz yeter. Yani kısacası tolokada 30dan fazla farklı görev çeşidi var ve o görevlere uygun fiyatlandırmaları var. Görevleri burada anlatmak zor olur siz kayıt olup rahatça görevleri inceleyebilirsiniz. Genelde soru sorup şıklar arasından seçim yapmanızı istiyor. Bir görevi ilk kez yapıyorsanız o görev eğitim görevi olacaktır o eğitim görevlerinde ne kadar yüksek puan alırsanız o kadar yüksek fiyatta para kazandıran görevlere erişebilirsiniz. Ve siz görev yaptıkça profil puanınız artıyor ve profil puanınız ne kadar yüksek olursa o kadar yüksek fiyatlı görevlere erişebilirsiniz bu yüzden bol bol görev yapmak çok önemli.


Yandex Toloka'dan Para Nasıl Çekilir?

Yandex Toloka’da PayPal, Papara veya Skrill üzerinden paranızı çekebiliyorsunuz. PayPal Türkiye’de engelli olduğu için Türk kullanıcılar için en uygunu Papara. Papara üzerinden ücretsiz hesap açıp, hesap numaranızı sisteme tanımladıktan sonra ödemelerinizi Papara hesabınıza aktarabiliyorsunuz.


Yandex Toloka'ya Nasıl Üye Olunur?

Toloka’ya üye olmak için yalnızca birkaç soruyu yanıtlamanız yeterli. Ödemede sıkıntı yaşamamak için bilgilerinizin doğruluğuna mutlaka önem verin.

 

Bu linke tıklayarak toloka kayıt sayfasına gidin https://toloka.yandex.com.tr


Buradan "katıl"a basın.



Buraya bilgilerinizi girip "kayıt ol"a basın.


Buraya da bilgilerinizi girip "devam"a basın.



Artık görev yapmaya hazırsınız



Kayıt linki 

https://toloka.yandex.com.tr


Yorum Gönder

0 Yorumlar